Blogg,  Extras,  Fun,  Recreation,  Travel,  Ukategorisert

Fredag igjen !!!! Hvor blir uken av?

Da var plutselig den beste dagen i uken her igjen!!!

Syns ukene går så fort, er bare mandager og fredager jo😳

Jeg er litt over gjennomsnittet interessert i hvordan andre kulturer bor og lever. Når jeg har vært på steder det bor noen minoriteter må jeg liksom sjekke det ut😊

Jeg var i Pennsylvania. Skulle sjekke ut Hershey sjokolade museum, noen fornøyelsesparker, Philadephia storbyen og jeg skulle spise Philly steak😊 Men det bor det en del Amish folk der, har jo sett de på TV. Er det virkelig sånn de bor?? Dette måtte sjekkes ut!! Så jeg dro til Lancaster og som dere ser på bildene. Det er spesielt å se skilter ops for hest og kjerre i dagens samfunn.

Amish folket er et fredelig folkeslag, de fleste driver gårdsbruk, og de er dyktige håndverkere, Spesielt møbelsnekkere og annnet kunsthåndverk. De lever som på 1800 tallet ennå. De har ikke strøm , de har ikke lov til å kjøre bil, men de kan sitte på😊 og de bruker ikke bankkort, kun cash kontant, selv skatten sin betaler de kontant😊 Jeg ble fascinert av hvordan de får det til. Alle som ikke er Amish er «engelske».

Skal du på denne kanten av USA så ta deg en tur å se og besøk en av besøksgårdene. Smak på Pretzels med sennep, eller noen av de andre deilige tingene de lager.

Ønsker dere alle en riktig god Helg

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

One Comment

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.