Blogg,  Fun,  Recreation,  Travel

Langweekend i Oslo!!!

Turist i egen by

Mai og juni er månedene med flest fridager.

Har du utnyttet den inneklemte dagen i dag? Kanskje du er på en langweekend ett eller annet sted?

Jeg skulle gjerne vært borte, men her går denne helgen til teaterliv. Lillemor skal opptre på Folketeatret i Oslo på søndag. Her blir det pendling og inn til hovedstaden alle fridager. Hun hadde vanlig trening i går, prøver i dag på teatret, og i morgen er det generalprøver. Søndag er den store dagen med 2 forestillinger, så er du i Oslo og liker Musical så er Folketeatret stedet å gå kl 13.00 eller kl 17.00. Jeg lover deg valuta for pengene (265,- pr pers) de er superflinke, barn fra 3 år og oppover.

Neste helg er det pinse med nok en langhelg da med fri mandagen. Hvis du ikke har bestilt deg tur, kast deg rundt å finn på noe artig. Vi skal i konfirmasjon på lørdagen så her blir det turist i egen by som gjelder denne helgen også.

Sjekk ut http://www.visitoslo.no her finner du alt som skjer, hvis du er i hovedstaden og vil ha med deg det som skjer.

Digger dette nye distriktet Barcode, gir litt storby følelse🤩🙌

Ønsker alle en super helg om den ble lang eller kort, håper været holder seg og venter fortsatt på den gode varmen🌞 Er juni i morgen så nå håper vi på sommer🤩🙌

Følg meg gjerne på Instagram http://www.instagram.com/reiseagenten der legger jeg ut en del på stories, samt litt konkurranser og giveaways😊

Les også mitt tidligere innlegg om å utnytte helligdager til ekstra ferie https://www.reise-agenten.no/2019/04/26/utnytter-du-helligdagene-til-ekstra-ferie/

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *