Blogg,  Extras,  Fun,  Recreation,  Travel

Den store musikkreisen del 2🇺🎷🎺🎸🎼

Etter noen dager i New Orleans med festival og seiling med hjuldamper på Mississippielven, satte vi kursen nordover mot Ckarksdale og staten Mississippi.

Vi stoppet i Bentonia og skulle se på En berømt Juke Joint fra 1949, når vi kom durende inn med bussen var det mange nysgjerrige blikk. Noen tok noen telefoner og plutselig kom sjefen sjøl Jimmy «Duck» Holmes, vi fikk servering og en privat konsert. Var flaks han var hjemme for han skulle jo til Memphis på festival om noen få dager.

En opplevelse som ikke var planlagt🤩

Vi sjekket inn på Shack up inn, skal du overnatte her er det viktig å booke tidlig. Alle som er på disse kanter bør ihvertfall sjekke om de har ledige skur😊 Sengene er gode og selv om det ser veldig primitivt ut.

Kvelden ble tilbrakt Downtown Clarkesdale hvor vi møtte Stan Street en utrolig bra artist og kunstner. Det ble både konsert og kunstutstilling på hans Hambone cafe 👌 Vi var også på Ground Zero som er Morgan Freemans juke joint. God mat og knall konsert scene.

Byen har også mange kjente instrumentmakere, vi var innom en som lagde munnspill🤩 Fasinerende👌

BB Kings gravsted ligger også her, lagd som et flott museum🎼 Ellers er også Delta Music Museum verdt et besøk!!!

Er du interessert i musikk, og da spesielt blues må du besøke Clarkesdale, kjent som bluesens fødested🤩🇺

Lyst å bli med på en sånn her tur???

Sjekk Ut Mer Her

Ønsker alle en fortreffelig helg og advent🎄

Neste uke blir det Memphis og Graceland🇺😍🎸🎷

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.