Blogg,  Extras,  Fun,  Recreation,  Travel

Glad i musikk??? Hva med å la din neste ferie fylles med musikk og glede 🎼🎷🎸🎺

Årets musikktur var veldig vellykket og her gledes det til april 2019. Det kan virkelig anbefales å reise på denne turen.

Jeg er i utgangspunktet ikke en jazz og bluesfan, men elsker musikk.

Turen starter I New Orleans med 2 dager på New Orleans Jazz & Heritage Festival. Den ligger på en veddeløpsbane litt utenfor byen, så man blir fraktet i skolebusser ut til festivalområdet.

Festivalen har vært arrangert siden 1970, og starter alltid siste helgen i april og varer i 10 dager. Det er mange scener og telt på området, du kan høre på alt fra R&B, Rock, Rap, Gospel, Jazz, Blues, Country, folkemusikk….ja rett og slett alle sjangere. Så her kan hele familien finne sine favoritter. Listen over kjente artister er så lang at den kan ikke nevnes, men Mitt høydepunkt var Rod Stewart.

Man får også oppleve et utrolig hav av boder som selger lokal mat og kunsthåndverk. Her kan du smake Jambalaya, Alligatorpølser, røde bønner og ris, po’boy sandwich, østers, grillede tomater og maiskolber og masse mer.

Skal du rekke å smake på alt, må du reise mange år 🙂

Vi rakk selvfølgelig å se litt av byen, Bourbon Street og Frenchmans Street. Hele byen står på hodet når det er festival. Artig å se hvordan de sperrer gatene, og musikere tar med seg instrumentet sitt og finner noen å spille med.

Fortsettelsen følger🤩🇺

Nysgjerrig på neste års program sjekk linken http://us-travel.no/

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

One Comment

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.