Blogg,  Extras,  Fun,  Recreation,  Travel

Herlig det er helg!!!

Nå har helgen begynt for meg. Den blir nok hektisk, men det liker jeg.

Har du begynt å tenke på neste års ferier ???

Det lønner seg alltid å passe på når flyselskapene har kampanjer. Kan være mye å spare, Har du mulighet for å reise en dag eller to før skoleferier kan man ofte gjøre noen kupp.

Det er deilig å ha noe å se frem til.

Jeg gleder meg til våren, har mye på agendaen. Årets musikk tur til New Orleans er en av de jeg gleder meg mest til.

Gleder meg til å legge ut oppdateringer derfra når den tid kommer.

Legger ved noen bilder fra i fjor, så ønsker jeg alle en fortreffelig helg.

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *