Blogg,  Extras,  Fun,  Recreation,  Travel

Trope sommeren har kommet !!!

Nordfjord

Sommer i Nordfjord

Vi er i Stryn og koser oss med familien🥰 Været er himmelsk, nesten tropisk😎 Når temperaturen viser mellom 30- 34˚ er det ganske varmt i bygda. Det er derfor viktig med rikelig påfyll med is, brus og vann . Vi prøvde oss på en liten strandtur i går kveld, men det ble for kaldt for oss østlendinger🙈😂 Datteren på 12 mente det var 10˚ i vannet, så det ble kun vassing.

Shopping i fjorden

Er du i Nordfjord må du nesten sjekke ut tilbudene til de lokale merkevare leverandørene. Jeg tenker da først og fremst på Moods, Skogstad og Riccovero, som alle har fabrikkutsalg her. Her kan du gjøre mange gode kupp på både årets og fjorårets modeller.

Outletpriser på Moods

Sommerskisenter

Stryn sommerski senter😎

Er du glad i å stå på ski er Stryn Sommerskisenter senter åpent, fra pinse til ut i juli så lenge det er snø. En del ski landslag er her å trener, Skal ikke nekte for at det er deilig å stå på ski i bikini🤩🙌 Blir veldig brun da🤩

Sjekk ut nettsiden deres for mere info:

http://www.strynsommerski.com

Loen skylift

Har du lyst å gå i fjellet men vil slippe å gå helt opp?? Loen skylift kan virkelig anbefales, det er en utrolig flott opplevelse. Mange fine turstier og har du med noen med rullestol er det supert.

Loen Skylift åpnet i mai 2017.

Det var med skrekkblandet fryd vi skulle ta gondolen til toppen 1011 MOH, jeg lider av litt høydeskrekk men opp skulle jeg🙈

Det gikk super fint og for en utsikt, kilte litt men man mistet fort høyde følelsen.

Utsikt over Loen og Hotell Alexandra

På toppen var det bygd en ny flott utsiktspunkt, hvor du kunne se på at de hoppet ut med paraglidere. Folk er tøffe, jeg hadde aldri turt🙈

Vakker utsikt, kiler i magen

Flott restaurant på toppen med panorama utsikt, de serverte veldig god mat. Det er også muligheter for kaffe, vaffel og is på en kafé. Noe for alle, ønsker du suvernier er det butikk både på toppen og nede ved billett kontoret.

Anlegget er åpent hele året, det er visst fantastisk å være det på nyttårsaften. Hvor du kan nyte en herlig nyttårsmiddag og ha utsikt til alt fyrverkeri i flere retninger.

Ta deg en tur da vel hvis du er i distriktet😎

Ønsker alle en super helg, jeg skal kose meg med familien min her oppe🥰😎

Følg meg gjerne på http://www.instagram.com/reiseagenten

Se også mine tidligere innlegg https://www.reise-agenten.no/

Jeg skriver om mine reiser og anbefalinger på reisemål rundt i verden. Hovedsakelig i Europa , USA, men også litt fra turer i Norge. Jeg vil også tipse om gode tilbud på fly og hotell, samt andre reiserelaterte produkter. Mitt mål er å ha vært i alle stater i USA i løpet av 2024 så heng med, har fortsatt 26 igjen?? Satser på at dette kommer til å bli bra!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.